Vi pionerer en ny bærekraftig måte å lage og bruke kjøkkenet på. Skapt for sosialisering, drevet av smart teknologi.

Unike kjøkken for et liv i endring

Over halvparten av verdens befolkning bor allerede i byene, og dette tallet vokser stadig. Derfor er det viktig for oss å ha bærekraftige og fleksible kjøkkenløsninger som passer mange ulike typer av husholdninger.

Vi kan også hjelpe deg å tenke fremover når vi tegner kjøkkenet så du ikke trenger å bygge nytt, men heller kan bygge ut. Fordi livet skjer, en matlagingsinteresse tar av eller mer benkeplass må til, og plutselig en dag blir en familie på to til tre.

Våre unike møbelløsninger kan enkelt tilpasses alt fra små leiligheter til store hus. Din plass og dine behov setter rammene for ditt unike kjøkken.

Fleksibel kjøkkenløsning

Funksjon teller

Våre kjøkken er utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker, som best vet hvordan man lager gode arbeidssoner, minimaliserer matsvinn og optimalisert lagring for full oversikt.

Tilbehøret Bendi-boxen er innovasjonen til vår huskokk Filip August Bendi, som nylig ble Årets kokk og skal representere Norge i kokke-VM 2022.

Vi legger vår stolthet i at kjøkkenet skal være funksjonelt, uansett om det kommer til matlagning eller som et sosialt og fleksibelt samlingspunkt i hjemmet.

Filip August Bendi

Din reise starter her

Nå har du muligheten til sikre deg ditt eget unike EVI-kjøkken. Ta kontakt med oss i dag for å sett opp et møte med en av våre interiørarkitekter.

Enklere hverdag

Ved hjelp av integrerte digitale løsninger og praktiske fysiske løsninger, skal vi bistå med å forenkle oppgaver i hverdagen. Vi sørger for at alt fra familiekalenderen til hvitevarer snakker sammen og bistår med å skape en mer effektiv hverdag. Les mer.

Kjøkkenet skal klare både stressende morgener, raske hverdagsmiddager og sosialisering med gode venner og familie. Derfor er våre møbelløsninger skreddersydde etter dine behov og våre dyktige interiørarkitekter vil hjelpe deg med å skape samspill mellom kjøkken og stue.

Enklere hverdag på kjøkkenet

Samarbeidspartnere

Cosentino logo
Filip August Bendi logo
Gaggenau logo
SINTEF logo
Disruptive technologies logo
Qi Space logo

Instagram